A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Черкаських рятувальників, які перебувають у зоні ООС, відзначили за відновлення Донеччини

Дата: 18.09.2020 09:06
Кількість переглядів: 329

Пресслужба ОДА

16 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін відвідав місце дислокації рятувальників з Черкащини, які виконують завдання з відновлення житлових будинків, що були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів. Спілкуючись із черкащанами, він привітав їх із професійним святом – Днем рятувальника та вручив їм пам’ятні знаки «За розвиток Донеччини», грамоти і подяки облдержадміністрації.

Також, заступника начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Олександра Євпака нагородили медаллю «За відновлення Донеччини».

Нагадаємо, Черкаські рятувальники виконують поставлені завдання з відновлення пошкоджених від артилерійських обстрілів житлових будинків у безпосередній близькості від лінії розмежування, а відтак працювати їм доводиться постійно у захисному спорядженні – бронежилетах та касках.

Попри складні умови праці та постійний ризик для життя, черкащани виконують роботу якісно та професійно, що також відзначив у своєму виступі Вадим Сергійович. За три місяці відколи на Донеччину прибула зведена група фахівців ДСНС з Черкащини, відновлені 94 житлові будинки.

За інформацією Управління ДСНС України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування