A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Сила рідного слова…

Дата: 30.09.2020 16:03
Кількість переглядів: 1035

Фото без описуВручення щорічної регіональної літературної премії ім. Ф. Мицика

 

Щороку на Тальнівщині проходить урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу на щорічну регіональну літературну премію імені Федора Мицика, засновану у 2007 році.

Цьогоріч формат проведення довелося дещо змінити, враховуючи карантинні заходи.

 

Отож, 30 вересня у залі Тальнівської районної ради у невеличкому колі поціновувачів поезії та прози відбулося урочисте нагородження переможців.

Серед гостей - син поета-фронтовика, письменник, фольклорист та краєзнавець Вадим Федорович Мицик із дружиною Ангеліною, голова районної ради профспілки працівників освіти Людмила Нестругіна, лауреати та їхні наставники.

Ведуча заходу, завідувач сектору культури, молоді і спорту Оксана Щербатюк повідала присутнім життєву історію поета-фронтовика Федора Мицика, відзначила важливість літературної премії, заснованої на його честь.

Місію нагородження провели  голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал та начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Галина Лементар.

  • Ця літературна премія засвідчує, наскільки багатий талантами наш рідний край, - звернувся до присутніх Олександр Цимбал. – Дякую творчим наставникам та всім, хто підтримує обдарованих дітей, розвиває їхні здібності. Вітаю юних лауреатів! Вірю, що участь та відзнака премією ім.. Федора Мицика стануть для вас гарною путівкою у творче життя. Не зупиняйтеся, розвивайте свої таланти! Бажаю успіхів та натхнення!

Фото без описуДипломами та сертифікатами на грошові премії були нагороджені: Юлія Журба із м. Тальне, Захарченко Ірина із м. Звенигородки, Наконечний Ярослав із с. Майданецьке Тальнівського району.

Лауреати щиро ділилися творчими секретами, дякували наставникам, а також охоче декламували власні вірші.

Напутнє слово юним поетам та літературознавцям висловив Вадим Мицик.

 

З чудовими емоціями учасники заходу фотографувалися на добру згадку про літературне дійство на нашій Тальнівщині, яке вже багато років згуртовує талановиту молодь.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування