A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Роботу знаходить той, хто її шукає! А якщо не вдається, допоможе служба зайнятості

Дата: 21.10.2020 15:40
Кількість переглядів: 830

Служба зайнятості завжди готова допомогти роботодавцю знайти кваліфікованого працівника, а безробітним знайти для себе підходящу роботу! Як свідчить досвід значно швидше знаходить місце праці той, хто наполегливо її шукає. Щоб спростувати хибність думки про неможливість знайти роботу у період карантину пропонуємо приклад успішного працевлаштування безробітної Карабанової Валентини Олексіївни за сприянням кар’єрного радника Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ.

 

Пані Валентина, мешканка міста Тальне, має різноплановий досвід роботи в сфері харчування населення: кондитер, кухар та кухонний робітник. В центрі зайнятості Валентина Олексіївна отримала статус безробітної і активно почала шукати собі нову роботу. Слід зазначити, що як тільки з’явилась вакансія кухонного робітника у ФОП Карачун Т. В. жінці запропонували пройти співбесіду. Нині, вона успішно працює в кафе «Маєток». Своїм вибором колишня безробітна задоволена і роботодавець також.

З центром зайнятості в даного роботодавця склалися партнерські стосунки з перших днів роботи. Завдяки плідній співпраці із службою зайнятості, з року в рік роботодавець оперативно та якісно укомплектовується кадрами. Протягом минулого року та 10 місяців цього року на потребу роботодавця укомплектовано 4 вакансії, серед яких редактори, підсобний робітник, кухонний робітник та є актуальною 1 вакансія офіціанта.

За згодою роботодавців, усі актуальні вакансії розміщуються на фейсбук сторінці Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ.

За більш детальною інформацією, щодо актуальних вакансій та їх подання, безробітним та роботодавцям звертатись до фахівців Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою: м. Тальне, вул. Майданецька,13/1, або тел. (04731) 3-04-80 ми завжди готові Вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування