A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Шановні клієнти Служби зайнятості!

Дата: 25.11.2020 10:16
Кількість переглядів: 410

Шановні клієнти Служби зайнятості, звертаємо Вашу увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного!!!

Нагадуємо, що метою Служби є сприяння легальному трудовому найму: як тільки клієнти отримують можливість офіційно працевлаштуватись, то одразу повинні сповістити про це Службу.

У звя'зку з тим, що є непоодинокі випадки, коли особи зареєструвалися в службі зайнятості як безробітні та отримують допомогу по безробіттю, паралельно здійснюють трудову діяльність та отримують дохід. Це є порушенням законодавства про зайнятість населення. Зареєстровані безробітні несуть відповідальність за подання недостовірних даних та документів, які подаються до служби зайнятості, та на підставі яких приймається рішення про надання статусу безробітного та призначення матеріального забезпечення, а також надання соціальних послуг, визначених Законами України «Про зайнятість населення» та «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».

Зареєстрований безробітний повинен повідомляти центр зайнятості про:

  • працевлаштування;
  • укладання цивільної угоди про виконання роботи / надання послуг;
  • започаткування власної справи.

Якщо безробітним буде укладено договір цивільно-правового характеру, або трудовий договір, то він має повідомити центр зайнятості про цей факт.

Зі свого боку державна служба зайнятості створює всі умови для того, щоб громадяни могли забезпечити себе гідною й легальною роботою.

За роз'ясненням та консультацією можна звернутися до Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою: м.Тальне, вул. Майданецька, 13/1 або на "гарячу" телефонну лінію Філії (04731) 3-04-79.

Тальнівська районна філія Черкаського ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування