A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Черкащина отримає додаткові 3,3 млн грн на придбання житла категорійним родинам

Дата: 26.11.2020 09:37
Кількість переглядів: 259

 

Пресслужба ОДА

Фото без описуЧеркаська область додатково отримає кошти з держбюджету для виплати компенсації на придбання житла пільговій категорії населення. Йдеться про 3,3 млн грн. Це дасть можливість додатково забезпечити власним помешканням 4 сім’ї, інформують у Департаменті соціального захисту населення ОДА.

Загалом, за рахунок коштів, виділених у 2020 році з державного бюджету, свої житлові умови покращать 19 сімей, до складу яких входять особи з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників АТО/ООС та члени сімей загиблих учасників АТО/ООС; 5 сімей, до складу яких входять учасники АТО – внутрішньо переміщені особи; 4 сім’ї воїнів – інтернаціоналістів.

Починаючи з 2016 року за рахунок коштів державного бюджету 143 сім’ї, до складу яких входять особи з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників АТО отримали майже 140 млн грн грошової компенсації на придбання власного житла.

9 сімей, до складу яких входять учасники АТО – внутрішньо переміщені особи за п’ять років отримали 6,5 млн грн, 27 воїнам – інтернаціоналістам виплачено 27 млн грн.

За консультацією щодо можливості отримання компенсації на придбання житла необхідно звернутися до місцевого органу соціального захисту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування