A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Уряд послабив карантинні обмеження в Новорічну ніч

Дата: 24.12.2020 15:11
Кількість переглядів: 500

Уряд послабив карантинні обмеження у новорічну ніч

 

Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 23.12.2020 № 1301 «Про  внесення змін  до пункту 2 Постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно якої дозволено ресторанам та кафе у Новорічну ніч працювати до 7:00, а не до 1:00, як було раніше.

 


ПРОТОКОЛ   № 39

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ  КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ  ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від «24» грудня 2020 року

Головував: Голова комісії Цимбал О.Є.

Присутні :  члени комісії (за окремим списком).

Запрошені: (за окремим списком).

Присутні: заступник голови комісії, члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районній державній адміністрації (список додається) та члени оперативного штабу з питань запобігання поширенню на території Тальнівського району коронавірусу COVID-19.

І. Про заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19

Слухали Цимбала О.Є. (голову райдержадміністрації, голову комісії), який поінформував, що Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 23.12.2020 № 1301 «Про  внесення змін  до пункту 2 Постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно якої дозволено ресторанам та кафе у Новорічну ніч працювати до 7:00, а не до 1:00, як було раніше.

 

Враховуючи вищевикладене, комісія вирішила:

  1. Міському голові, структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним підрозділам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності  забезпечити контроль за виконанням постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 № 1301 «Про  внесення змін  до пункту 2 Постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236  «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

      2. Підпункт 12 пункту 1 протоколу районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тальнівської райдержадміністрації від 17.12.2020 № 37 викласти в новій редакції «робота після 22-ї та до 7-ї години із забороною проведення розрахункових операцій після 22-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і діяльності після 23-ї години 31 грудня 2020 р. до 7-ї години 1 січня 2021 р.».

 

9. Контроль за виконанням протокольного рішення залишаю за собою та покладаю на начальника Тальнівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Галицьку Н.В., начальника Тальнівського  відділення поліції  Звенигородського відділу поліції ГУНП  у Черкаській області Гірника В.В. та завідувача сектору з питань цивільного захисту, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації Копернака С.О.

 

 

Голова комісії                                                            Олександр ЦИМБАЛ       

                           

Секретар комісії                                                       Сергій КОПЕРНАК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування