A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Рівень захворюваності на COVID-19 на Черкащині зменшився» – головна санлікарка області Людмила Кравченко

Дата: 13.01.2021 09:16
Кількість переглядів: 315

«Рівень захворюваності на COVID-19 на Черкащині зменшився» – головна санлікарка області Людмила Кравченко

Пресслужба ОДА

Фото без опису

У порівнянні з минулим тижнем рівень захворюваності зменшився із 405 до 338 на 100 тисяч населення. В області захворюваність зменшилася на 21 адміністративній території та збільшилась на 3 адмінтериторіях. Про це повідомила головна санітарна лікарка Черкащини Людмила Кравченко.

Показник захворюваності на COVID-19 протягом останніх 14 днів складає 338,1 нових випадків на 100 тисяч населення. з початку пандемії діагноз коронавірусної хвороби лабораторно підтверджений у 42 315 осіб. Це майже 21% від загальної кількості протестованих осіб. З початку року лабораторно підтверджено 2964 жителі області.

Фото без опису

За останню добу протестовано 659 осіб, з них 306 випадків виявлених з позитивним результатом. Найбільша кількість захворювань за останню добу виявили у Черкасах – 74 людини, Смілі – 29, Умані – 26, Городищенському районі – 25, Катеринопільському районі – 19.

Найвищий рівень захворюваності на території області реєструється в Каневі, Ватутіному, Смілі, Смілянському, Канівському та Золотоніському районі.

Летальність від зворювання COVID-19 становить 1% від протестованих осіб. Показник смерті становить майже 37% на 100 тисяч населення.

Попри те, що рівень захворювання на COVID-19 зменшився у порівнянні з минулим тижнем, Людмила Кравченко наголосила, що треба продовжувавати дотримуватися протиепідемічних норм – мити руки, носити маску, уникати скупчень. Адже якщо дотримуватися карантинних вимог, рівень захворюваності знизиться до мінімуму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування