A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

27 січня 2021 року голова Тальнівської райдержадміністрації Цимбал О.Є. провів засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 28.01.2021 16:11
Кількість переглядів: 577

Фото без опису27 січня 2021 року голова Тальнівської райдержадміністрації Цимбал О.Є. провів засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.На якому розглянуто питання щодо здійснення комісійних перевірок з виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику. З даного питання прийняте відповідне рішення.

 

 

ТАЛЬНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ПРОТОКОЛ   № 1

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ  КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ  ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від  “27”  січня  2021 року

Головував: Голова комісії Цимбал О.Є.

Присутні :  члени комісії (за окремим списком).

Запрошені: (за окремим списком).

Порядок денний.

Про проведення перевірок щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.

 

Слухали Цимбала О.Є. (голову райдержадміністрації, голову комісії), який поінформував, що до районної державної адміністрації надійшли Протоколи засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Черкаської ОДА № 2 від 22.01.2021 та № 4 від 25.01.2021 та лист відділу поліцейської діяльності № 1 щодо проведення перевірок щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.

Доповідач наголосив на необхідності виконання заходів, визначених  рішеннями регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 2 від 22.01.2021, № 4 від 25.01.2021, протокольним дорученням Кабінету Міністрів України № 9 від 21 січня 2021 року щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику та вжиття заходів до припинення такої протизаконної діяльності.

 

Враховуючи вищевикладене, комісія вирішила:

 

1. Рекомендувати міському голові створити спільну комісію з представників структурних підрозділів органів соціального захисту населення, Тальнівського відділу поліцейської діяльності № 1 Звенигородського районного відділу поліції ГУНП  у Черкаській області, Тальнівського районного сектору Управління  Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у Черкаській області інших зацікавлених організацій для проведення перевірок з виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.

Термін - до 28.01.2021

 

2. Тальнівському районному сектору Управління  Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у Черкаській області забезпечити проведення в установленому порядку позапланові заходи щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки в готелях, пансіонатах, костелах, будинках розміщення людей похилого віку та осіб з інвалідністю.                    

Термін - до 20.04.2021

3. Тальнівському відділу поліцейської діяльності № 1 Звенигородського районного відділу поліції ГУНП  у Черкаській області спільно з об’єдною територіальною громадою провести роботу щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику та вжиття заходів до припинення такої протизаконної діяльності.

 Термін - до 20.02.2021

4. У зв’язку з погіршенням 27-28 січня 2021 року погодніх умов на території району (значний мокрий сніг, ожеледиця, пориви вітру) спеціалізованим службам цивільного захисту, органам  місцевого самоврядування забезпечити постійний моніторинг можливого негативного впливу погодних умов на стале функціонування систем життєзабезпечення, енергопостачання населених пунктів і транспортного сполучення.

                            Термін – впродовж січня-лютого 2021 року

 

  5. Контроль за виконанням протокольного рішення залишаю за собою та покладаю на начальника Тальнівського районного сектору Управління  Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у Черкаській області Слизького О.І., т.в.о. начальника Тальнівського відділу поліцейської діяльності № 1 Звенигородського районного відділу поліції ГУНП  у Черкаській області Гірника В.В. та завідувача сектору з питань цивільного захисту, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації Копернака С.О.

 

 

 Голова комісії                                                                       Олександр ЦИМБАЛ       

 

 Секретар комісії                                                                               Сергій КОПЕРНАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування