A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Лариса Кошова про вакцинацію проти COVID-19

Дата: 08.02.2021 10:17
Кількість переглядів: 455

Лариса Кошова про вакцинацію проти COVID-19

Пресслужба ОДА

Вже у лютому в Україні розпочнеться перший етап вакцинації проти коронавірусної інфекції. Найближчим часом Україна отримає 117 тисяч доз вакцини компанії  Pfizer/BioNTech. Водночас в МОЗ анонсують старт інформаційного порталу з питань вакцинації проти COVID-19. Про його роботу розповіла заступниця голови ОДА Лариса Кошова.

– МОЗ розробило цифрові рішення для проведення вакцинації проти COVID-19, – зазначила вона. – Зокрема, йде робота над створенням окремого інформаційного порталу з питань вакцинації проти COVID-19.  Цей портал міститиме інформацію про вакцини, дорожню карту з визначеними етапами вакцинації, підходи до організації її проведення, тощо. Окрім іншого, цифровізація процесу вакцинації передбачає і відкриті записи на вакцинацію для громадян.

В Україні загалом працюватиме пів тисячі мобільних бригад, що здійснюватимуть вакцинацію. Перші 50 почнуть роботу вже цього місяця в усіх регіонах країни. Крім того, на початковому етапі буде розгорнуто 1500 кабінетів щеплень та 50 центрів у великих містах.

Нагадаємо, що для українців у цілодобовому режимі, 24/7, працює національний контакт-центр МОЗ за єдиним безкоштовним номером 0-800-60-20-19.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування