A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівська райдержадміністрація припиняє роботу!

Дата: 13.02.2021 11:23
Кількість переглядів: 6373

             Відповідно до розпорядження  Кабінету  Міністрів України «Про реорганізацію та утворення районних  державних адміністрацій»  від 16.12.2020 № 1635 –р, розпорядження Черкаської обласної державної адміністрації «Про утворення комісій з реорганізації районних державних адміністрацій» від 06.01.2021 №4,  розпочався процес реорганізації Тальнівської районної державної адміністрації, шляхом приєднання до Звенигородської районної державної адміністрації.

     Згідно розпорядження Черкаської обласної державної адміністрації «Про затвердження планів вивільнення працівників районних державних адміністрацій, що припиняються» від 21.01.2021 №15 вчора 12.02.2021 року відбулося вивільнення працівників Тальнівської районної державної адміністрації. 

             Інформуємо, що з 12.02.2021 року Тальнівська районна державна адміністрація по факту припиняє свою діяльність, а відповідно і розгляд запитів та звернень громадян.

          Звенигородська районна державна адміністрація стане правонаступником всіх прав та обов’язків і майна Тальнівської  райдержадміністрацій, після затвердження Черкаською обласною державною адміністрацією передавального акта.

      Ліквідаційна комісія продовжує вживати заходи по закриттю юридичної особи установи.

        Всім працівникам апарату та відділів райдержадміністрації, що звільнилися, дякуємо  за спільну роботу, ревну працю на результат і взаємовиручку в потрібний час, спасибі за теплу і дружню атмосферу в колективі, за  оптимістичний настрій.

          Ви професіонали своєї справи!

Бажаємо всім вам подальших успіхів, великих перемог і великих планів.

Дякуємо вам велике за наш згуртований і, дружний колектив !

                                              

 

    Керівництво Тальнівської райдержадміністраці                                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування