A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Наповнюючи дитячі серця теплом і любов'ю

Дата: 30.05.2019 17:01
Кількість переглядів: 552

Фото без описуНе потрібно багато слів, коли дитячі оченята випромінюють радість. Такі слова спадають на думку при знайомстві з чудовою родиною Тетяни Миколаївни та Володимира Олександровича Білих із Корсунки.

Подружжю довелося пройти чимало життєвих випробувань. Та вони знайшли щастя у дітях, яким дарують тепло і турботу, батьківську любов. У 2011 році подружжя прийняло важливе рішення створити прийомну сім'ю, взявши на виховання хлопчину Олександра. Зараз це вже дорослий юнак, який сам приймає важливі рішення у своєму житті. Але ніколи не забуває порадитися із батьками. Вони підтримують теплі родинні стосунки.

Із 2013 року  у родині Білих знайшла дитячу втіху і донечка Таня. Сьогодні вона уже дев'ятикласниця, мріє про майбутню професію, та повсякчас горнеться до матусі, шукає в її очах підтримку. Ні хвилини не уявляє свого життя без своєї дружної і щирої сім'ї.

За таких людей хочеться щиро радіти, підтримувати їх, дякувати за життєві мудрість і вміння любити світ.

Напередодні святкування Дня захисту дітей із Тетяною Миколаївною та її донечкою Танею зустрілися заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак та завідувач сектору служби у справах дітей Валентина Солов'янова. Привітавши родину зі святом, подарували дівчинці солодощі. Подякували мамі за тепло і любов, завдяки яким у Корсунці народилася така чудова сім'я. Тані ж побажали втілити у майбутньому всі свої мрії. Адже дівчинка не лише відмінниця і мамина помічниця, вона чудова майстриня, вже кілька років бере активну участь і перемагає в обласному конкурсі „Світ дитячої фантазії дитячих виробів“.

- Дуже приємно, що на Тальнівщині живуть такі неймовірні люди, - відзначила Тетяна Півторак. – Вони є достойним прикладом, як створити домашній затишок для діток, які цього так потребують. Безкорисливістю і готовністю дарувати тепло іншим можливо зробити світ трішки кращим. Цю просту істину доводить родина Білих своїм звичайним щоденним життям. Вони вміють наповнювати дитячі серця любов'ю і теплом.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування