A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Вітаю Вас зі святами!

Дата: 16.05.2018 17:03
Кількість переглядів: 472

Цього року і День вишиванки  і  важливе релігійне свято Вознесіння Господнього  співпали у даті і  відзначатимуться 17 травня.

День вишиванки - чудове  свято самобутньої, неповторної, барвистої української культури, свято, що підкреслює наші традиції, патріотизм та незламний дух українського народу! 

День вишиванки - поки що неофіційне і відносно нове народне свято, покликане сприяти єдності і культурного відродження українського народу. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть, як безцінну реліквію, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби.  Від самого початку мається на увазі, що День вишиванки не повинен мати під собою жодної політичної спрямованості, а покликаний привернути увагу громадськості до української культури і народних традицій.

 Свято Вознесіння - це одне з центральних свят усього християнського світу.  У  цей  день, за  народними традиціями  українці поминають покійних батьків, відвідують могили рідних.

Співпавши в даті, ці свята об’єднують духовність та традиції українців.  Тому, пропоную одягнути цього дня вишиванки, взяти участь в поминальних літургіях та відвідати могили рідних!

Дорогі жителі Тальнівського району, колеги, друзі ,українці!

Вітаю Вас зі святами!

Бажаю всім нам незламності духу, патріотизму, міцного здоров`я та родинного благополуччя!  Нехай усіх нас єднає  почуття великої поваги і любові до рідної держави, до українських національних традицій та один до одного! А  віра в Бога,  надія на воскресіння рідної держави,  у важкий момент нашої історії нехай стануть для нас сходинками до мирного і щасливого життя!

Миру  і процвітання,  хай  береже  нас Бог!                                             

З повагою

Голова Тальнівської районної державної  адміністрації     Василь Клименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування