A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щодо недопущення надзвичайних ситуацій у зимовий період. Із робочої наради

Дата: 14.11.2018 17:03
Кількість переглядів: 383

Фото без описуСьогодні зранку голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів робочу нараду за участю першого заступника Володимира Гречки та керівника філії „Тальнівський райавтодор“ Петром Чубанем.

Було обговорене питання щодо розчищення та посипання доріг у зимовий період, а також недопущення надзвичайних ситуацій.

Петро Чубань поінформував, що ним направлений лист на ім'я керівництва ДП „Черкаський облавтодор“ з проханням забезпечити поставку паливно-мастильних матеріалів, без яких неможливо виконувати функціональні обов'язки по зимовому експлуатаційному утриманню доріг.

- Ситуація складна, але спільними зусиллями мусимо її вирішувати, - відзначив Василь Клименко. – Попри всі труднощі, ми повинні на належному рівні виконувати усі необхідні роботи у зимовий період, щоб не допустити надзвичайних ситуацій. Маємо позитивний приклад, як спрацювали усі районні служби, коли за кілька днів випала майже місячна норма. Ми впоралися, і навіть за вказівкою облдержадміністрації надавали допомогу сусіднім районам. Тому дуже важливо, і цьогоріч звернути увагу на те, щоб усі служби були готовими до погіршення погодніх умов. Наше завдання – забезпечити ресурс. У районному бюджеті будуть передбачені відповідні кошти. Усім сільським радам також необхідно закласти резерв, підготувати посипковий матеріал, заключити угоди із місцевими сільгоспвиробниками.

Також на нараді було відзначено про те, якою на разі є ситуація у Тальнівській ОТГ щодо підготовки до зимового періоду, зокрема розчищення доріг від снігу, невідомо. Керівництву міської ради були направлені відповідні листи, на які чіткої відповіді не надійшло.

За результатами робочої наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень і завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування