A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

14 жовтня – День захисника України

Дата: 11.10.2018 17:06
Кількість переглядів: 307

Фото без опису14 жовтня, в День Українського козацтва ми відзначаємо День захисника України. Це свято як символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, як пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і охороняє її зараз, коли на східних територіях йде боротьба за незалежність і суверенітет нашої держави. Попри зміну часів і політичних систем День захисника України асоціюється, насамперед, з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання Захисника, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Висловлюємо вдячність, шану і повагу ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів, зичимо всім незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення мрій і побажань.

Також щиро вітаємо Вас з великим християнським святом – Покровою Пресвятої Богородиці.

З давніх-давен Пресвята Богородиця вважалася покровителькою славного війська козацького та всього українського люду. З вірою і надією до неї молитовно зверталися наші предки, покладаючись на її материнське заступництво та непереможну опіку.

І сьогодні ми звертаємося за допомогою до високої покровительки українства, ревно просячи про мир, добро і суспільну злагоду на батьківській землі, про гідне і щасливе майбутнє рідного народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Бажаємо Вам та Вашим родинам миру, злагоди, міцного здоров’я, а нашій неньці-Україні – процвітання. Нехай Божа Матінка, яка є заступницею за весь людський рід, покриє своїм небесним омофором кожну українську домівку.

Із повагою

Голова райдержадміністрації                                              Василь Клименко

Голова районної ради                                                          Валентина Любомська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування