A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Удосконаленню немає меж. Розпочала роботу виставка „Інноваційний пошук освітян Тальнівщини 2019“

Дата: 26.02.2019 17:09
Кількість переглядів: 791

Фото без опису26 лютого у Тальнівському районному методичному кабінеті розпочала роботу    24-а районна виставка педагогічних досягнень та методичних розробок „Інноваційний пошук освітян Тальнівщини 2019“.

Тут можна не тільки пізнати багато цікавого, взяти для себе щось корисне, скористатися вагомими дидактичними та методичними розробками колег, а й просто помилуватися неймовірною красою різноманітних виробів, приємно подивувавшись творчими талантами наших освітян.

Відкрила виставку завідуюча методичним кабінетом Тетяна Михайлова. Вона відзначила, що роботи вчителів представлені дуже достойно. 145 унікальних розробок наших педагогів - це методичні посібники та цифрові ресурси, які є дуже важливими у практичному використанні. А ще безліч поробок гуртківців, наставників та вихованців позашкілля. Приємно, що педагоги вже 24 роки поспіль активно беруть участь у такій виставці, адже завжди мають чим поділитися не лише одні з одними, а й з колегами в області.

Привітала усіх учасників виставки голова районної ради Валентина Любомська:

- Із задоволенням щороку відвідую педагогічні виставки. Мене завжди захоплюють ваші роботи, ваш талант і те, що ви вмієте розвиватися, відповідати вимогам часу. Змінюються технології, підходи, але незмінною залишається душа вчителя. Все найкраще ви вкладаєте у своїх учнів. Незважаючи ні на що, ви не боїтеся пізнавати нове, самонавчатися, що є гарним прикладом для дітей.

За творчий підхід та оптимізм подякувала педагогам заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак:

- Ви постійно у пошуку, у творчості, розвиваєтеся, удосконалюєтеся. Навчати дітей – ваша місія, завдання, ваше покликання.  

Освітяни залюбки ділилися досвідом. Розповідали про власне бачення, методичні розробки, практичне використання сучасних технологій тощо. Кожен навчальний заклад району підготував ексклюзивну яскраву міні-виставку зі своїм колоритом, у певному стилі.

Захід пройшов цікаво та насичено, залишивши по собі багато емоцій, нових ідей та задумів.

Виставка „Інноваційний пошук освітян Тальнівщини 2019“ працюватиме до 28 лютого. З її матеріалами також можна ознайомитися на офіційних сайтах навчальних закладів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування