A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Життя у пісні, у любові…

Дата: 21.11.2018 17:14
Кількість переглядів: 820

21 листопада заслужений працівник культури України Олег Іванович Сошинський відсвяткував 90-річний ювілей.

Про його життєвий і творчий шлях можна писати книги…

Сам же ювіляр вважає, що сил і наснаги йому додає любов, яка завше, як і пісня, живуть у його серці. Любов до людей, до рідного краю, до праці, до творчості…

Творчий доробок Олега Сошинського безцінний. Тальнівщина знає Олега Івановича як засновника і керівника кіностудії „Стожари“ при районному Будинку культури, багаторічного начальника відділу культури, керівника народного аматорського хору ветеранів „Хлопці ого-го“, а ще гумориста і співака, артиста, сценариста і постановника, ведучого найрізноманітніших заходів, дослідника рідного краю, публіциста. Знаний його талант далеко за межами району. Цьогоріч Олег Іванович Сошинський удостоєний вагомої відзнаки „Гордість Черкащини“.

З ювілеєм Олега Івановича привітали керівники району та міста. Привітали квітами, подарунками, теплими словами побажань.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська вручили Олегу Сошинському обласну ювілейну відзнаку „200 років з Дня народження Т.Г. Шевченка“.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування