A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулася 33-я сесія Тальнівської районної ради

Дата: 18.06.2019 17:27
Кількість переглядів: 385

18 червня 2019 року відбулася 33-я сесія Тальнівської районної ради сьомого скликання, яку провела депутат районної ради Валентина Любомська.  

  Перед початком сесії Валентина Олександрівна зазначила, що впродовж травня-червня відбулися заходи з відзначення та вшанування захисників та визволителів нашої держави. На жаль, і сьогодні йде війна на Сході України та продовжують гинути наші співвітчизники в зоні проведення операції об'єднаних сил.

 Присутні вшанували пам’ять загиблих патріотів та захисників України,  бійців і мирних жителів у зоні проведення операції об'єднаних сил, хвилиною мовчання.

У роботі сесії взяв участь депутат обласної ради  Володимир Копійченко, перший заступник  голови райдержадміністрації Володимир Гречка, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови, керівники територіальних органів виконавчої влади, представники громадських організацій та засобів масової інформації району.

 Валентина Любомська привітала депутатів обласної та районної ради, міського та сільських голів, які відзначали свій день народження у міжсесійний період.  А також повідомила, що команда, сформована з депутатів районної, міської, сільських рад та сільських голів району, взяла участь у фінальних змаганнях за програмою обласної спартакіади депутатів всіх рівнів. Депутат районної ради Микола Слободяник виборов перше місце у змаганнях з шахів. У складі збірної команди області він взяв участь у фіналі Всеукраїнської спартакіади.  За дорученням керівництва обласного фізкультурно-спортивного товариства вручила Миколі Архиповичу грамоту і медаль.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного:

Про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року.

Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2018 № 30-3/VIІ «Про  районний бюджет Тальнівського району  на 2019 рік» із змінами.

Про Програму підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та сімейних фермерських господарств у Тальнівському районі на період 2019-2020 років.

Про хід виконання районної програми роботи з обдарованою молоддю «Обдарована особистість» на 2018-2021 роки.

Про хід виконання районної програми створення та ведення містобудівного кадастру на 2015-2018 роки.

Про діяльність КНП «Тальнівський ЦПМСД» Тальнівської  районної  ради.

 Питання управління майном комунальної власності.

 Про реорганізацію закладів освіти району та інші.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування