A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Покликані дарувати людям найцінніший скарб – здоров'я

Дата: 18.06.2019 17:29
Кількість переглядів: 456

Фото без описуТрадиційно, у третю неділю червня, ми висловлюємо вдячність працівникам медичної галузі, вітаємо їх з професійним святом.

14 червня у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

В урочистостях взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук, міський голова Олексій Юрченко, депутати обласної та районної ради, сільські голови, представники громадськості.

У щирій і затишній атмосфері линули слова поздоровлення, артисти дарували зі сцени пісенні та танцювальні номери.

- Ви завжди поспішаєте на допомогу у найскрутнішу хвилину, - звернулася до працівників медичної галузі району Тетяна Півторак, - Люди з вірою і надією звертаються до вас, бо ви покликані рятувати найцінніше – життя і здоров'я. Щиро дякую вам за сумлінну працю від імені усієї громади району, нехай добро повертається до вас сторицею.

Тетяна Олександрівна вручила почесні нагороди.

Почесною Грамотою Черкаської обласної ради нагороджено головну медичну сестру комунального некомерційного підприємства „Тальнівська центральна районна лікарня“ Тальнівської районної ради Черкаської області Бабій Олену Василівну.

Почесною Грамотою Тальнівської райдержадміністрації та районної ради -  сестру медичну маніпуляційної комунального некомерційного підприємства „ Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги“  Кацуру Тетяну Миколаївну;  лікаря-ендокринолога комунального некомерційного підприємства    Тальнівської центральної районної лікарні Гончарик Ганну Миколаївну;  лікаря-отоларинголога комунального некомерційного підприємства     Тальнівської центральної районної лікарні Тимченка Вадима Олександровича.

Оголошено Подяку Тальнівської райдержадміністрації та районної ради сестрі медичній педіатричній комунального некомерційного підприємства  „Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги“  Кондратюк Наталії Олександрівні.

Привітали колег зі святом головний лікар комунального некомерційного підприємства Тальнівського центру первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк  та головний лікар комунального некомерційного підприємства Тальнівської центральної  районної  лікарні  Олег Солодько.

Приємно, що медичні працівники району навіть у нелегких умовах сьогодення намагаються не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, розробляють нові ефективні методики лікування та профілактики захворювань. У системі охорони здоров’я нашого району трудяться  464 – и  працівники. Це як лікарі, так і працівники середнього медичного персоналу. Багато з них мають вищу та першу кваліфікаційні категорії, що свідчить про високий професіоналізм.

Всі слова вдячності та квіти того дня були для них – людей у білих халатах, чиє покликання – рятувати інших. 

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування