A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

День села у Глибочку

Дата: 18.06.2019 17:32
Кількість переглядів: 2504

Святкування Дня села – це справжня подія для кожного жителя громади. У цьому вкотре переконалися всі, хто завітав 15 червня у Глибочок. Святкова програма була цікавою та насиченою, навіть сама назва „Хай квітне Глибочківський край!“ уже навіває оптимістичні нотки, очікування чогось незвичайного.

А незвичайним тут було все: і безтурботний дитячий сміх від вдалих розваг, і задоволені посмішки дорослих від гордості за своє невелике, але затишне і гостинне село, і щира промова сільського голови, який пишається своїми працьовитими односельцями, і чудові вітальні слова від гостей свята.

В урочистих заходах взяли участь голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська та її заступник Тетяна Півторак.

Перед початком святкового дійства відбулася товариська гра з міні-футболу між командами „Гірський Тікич“ - Глибочок та „Ветеран“ – Тальне. А також конкурс „Дитячий малюнок на асфальті“.

Розпочинаючи урочистості, сільський голова Василь Мельник подякував, насамперед, усій громаді, побажав кожному її жителю благополуччя та всіляких гараздів.

Керівники району  з нагоди Дня села вручили вітальну адресу та подарунок. Валентина Любомська, звертаючись до жителів та гостей села, відзначила, що урочистості цього дня особливі ще й тим, що поєдную кілька важливих свят –День Святої Трійці, День села, День батька. Тому тут панує така щира аура родинності та затишку. Валентина Олександрівна побажала і надалі берегти цей вогник душевності, дбати про свій край, його майбутнє.

А далі був прекрасний концерт, який підготували місцеві майстри художньої самодіяльності, та частування варениками. Діткам, які брали участь у конкурсі та сценічних виступах, були вручені подарунки.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування