A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ПЕРЕДАТИ МАЙНО В ОРЕНДУ

        Тальнівська районна державна адміністрація оголошує про проведення конкурсу на право оренди об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району. Відомості про об’єкти оренди:

09:05 19.09.2019

Теренова гра «СіЧ: Сила і Честь імені братів Чучупак-2019»

Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька з 03 – 06 жовтня 2019 року проводитимуть у Черкаській області (Чигиринський район, с. Буда, урочище Холодний Яр) Всеукраїнську гру, спрямовану на вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак (далі – Гра).

12:03 18.09.2019

Програма особистісного та професійного розвитку молоді "Державотворець"

Із метою активізації молоді у процесах реформування держави Міністерство молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) ініціюють проведення регіонального етапу програми особистісного та професійного розвитку молоді "Державотворець".

12:44 20.08.2019

Анкета щодо дослідження компетентностей фахівців сфери національно-патріотичного виховання

Державна установа "Державний інститут сімейної та молодіжної політики" на замовлення Міністерства молоді та спорту України проводить опитування з метою вивчення основних складових компетентностей фахівців сфери національно-патріотичного виховання. Отримані дані ляжуть в основу розробки навчальних тренінгів з підвищення рівня компетентності фахівців сфери національно-патріотичного виховання та осіб, що долучаються до впровадження державної політики у цій сфері, що є надзвичайно важливим на даному етапі розвитку системи національно-патріотичного виховання.

09:58 20.08.2019

До уваги представників агропідприємств! Для оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

14:17 08.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування