A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оголошення

Турнір з футзалу «Кубок Нескорених»

В рамках проведення програм реабілітації захисників України через спорт, за ініціативи Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка 26-27 січня 2019 року в м. Києві буде проведений всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Нескорених».

14:48 22.05.2019

Проект «Село. Кроки до розвитку»

З квітня 2019 року в Черкаській області розпочався черговий проект «Село. Кроки до розвитку».   Кординатором конкурсу в області виступає громадська організація «Ресурсний центр АНГО» (РЦ АНГО). Грант у розмірі 50 000 грн (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію власного проекту отримають 25 переможців.          Учасниками конкурсу можуть бути: фермерські господарства, сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, приватні підприємства та інші форми малого підприємництва, фізичні особи-підприємці та громадяни (незареєстровані до подання заявки на конкурс), які зареєстровані/проживають та/або впроваджують підприємницьку діяльність в населенних пунктах Черкаської області і, які подадуть до РЦ АНГО свої бізнес-плани.

12:30 06.05.2019

Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії»

Із метою обміну досвідом та кращими міжнародними й національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів, посилення співпраці в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні Міністерство молоді та спорту України в партнерстві з Київською обласною державною адміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні організовуватимуть третій Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії» на Київщині. Захід триватиме з 22 по 24 травня 2019 року. До участі запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні. Для зголошення на форум просимо заповнити форму реєстрації до 06 травня (включно) за посиланням: https://cutt.ly/3rlDg3 . Із детальною інформацією щодо проведення третього Міжнародного форуму молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії» можна ознайомитися за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/44182. Додатково інформуємо, що витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за рахунок організаторів заходу.  

14:25 26.04.2019

Для найактивнішої молоді України!

Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства cпільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні продовжують реалізацію програми “Державотворець”. Національний етап цьогорічної програми відбуватиметься з 29 травня по 7 червня 2019 року.

11:01 25.04.2019

До уваги суб’єктів підприємництва!

„Оголошується КОНКУРС бізнес-планів суб’єктів малого та середнього  підприємництва на отримання фінансової підтримки для здійснення підприємницької діяльності на зворотній основі через Регіональний фонд підтримки  підприємництва у Черкаській області, терміном до 3-х років.

14:29 16.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування