A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Результат роботи - у співпраці і взаєморозумінні

Результат роботи - у співпраці і взаєморозумінні

16 січня відбулося засідання колегії Тальнівської райдержадміністрації під керівництвом голови Василя Клименка. На засідання було запрошено керівників структурних підрозділів, міського та сільських голів, місцеві ЗМІ.

11:48 16.01.2018

Утримання автомобільних доріг

Утримання автомобільних доріг

17 січня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів робочу нараду стосовно питання утримання автомобільних доріг місцевого значення.

11:47 11.01.2018

Співбесіди із сільськими головами

Співбесіди із сільськими головами

Упродовж двох днів, 10 та 11 січня, головою райдержадміністрації Василем Клименком за участю заступників, керівників структурних підрозділів та голови районної ради Валентини Любомської проводилися співбесіди із сільськими головами. Основне питання обговорення – розподіл вільного залишку та надання субвенції районному бюджету на утримання бюджетних установ, які знаходяться на території даних сільських рад.

11:46 11.01.2018

Реформування комунальної преси триває

Реформування комунальної преси триває

Завершився другий з трьох років процесу реформування, визначених Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» (далі –  Закон про реформування).

11:45 10.01.2018

Підготовка до е-декларування

Підготовка до е-декларування

10 січня у залі засідань районної ради відбувся тематичний семінар з питання «Особливості підготовки та проведення електронного декларування у 2018 році».

11:44 10.01.2018

Відбулася позачергова сесія районної ради

Відбулася позачергова сесія районної ради

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та його заступник Тетяна Півторак взяли участь у роботі позачергової двадцять першої сесії Тальнівської районної ради сьомого скликання, яка відбулася 3 січня.

11:42 03.01.2018

Засідання робочої наради

Засідання робочої наради

Підведення підсумків діяльності Тальнівської райдержадміністрації та Тальнівського районного комісаріату у сфері мобілізаційної підготовки та оборонної роботи за 2017 рік та планування відповідної роботи на 2018 рік. Таким було основне завдання робочої наради, що відбулася 3 січня під головуванням Василя Клименка, голови Тальнівської райдержадміністрації, за участю його заступників, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голови районної ради Валентини Любомської та заступника військового комісара Петра Закревського.

11:40 03.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування