A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Відбулося позачергове засідання колегії РДА

Відбулося позачергове засідання колегії РДА

12 липня під керівництвом Василя Клименка відбулася позачергова колегія райдержадміністрації, на якій було заслухано єдине питання „Про стан виконання районного  бюджету  за І півріччя 2018 року. Поінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак.   Вона акцентувала, що на сьогодні складне становище залишається  по  фінансуванню галузі  медицини та  освіти  району.  Були обговорені  шляхи  і  методи реформ в  цих  галузях та джерела фінансування.  Є надія,  що міська громада  не стане осторонь проблеми співфінансування закладів  медицини,  так  як жителі  міста, як  і  жителі району там теж отримують послуги.

11:51 12.07.2018

23 населених пункти району уже працюють над оновленням генеральних планів. Із робочої наради

23 населених пункти району уже працюють над оновленням генеральних планів. Із робочої наради

На сьогодні питання розробки та впорядкування містобудівної документації, виготовлення генеральних планів населених пунктів району є дуже актуальним. Адже наявна документація була розроблена ще в 1960-х роках минулого століття, що свідчить про їхню застарілість.

09:22 12.07.2018

Розгляд найважливіших екологічних проблем району

Розгляд найважливіших екологічних проблем району

Сьогодні, 11 липня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки на робочій нараді з головою ГО „Зелений Світ“ Анатолієм Ковальовим, старшим інспектором сектору цивільного захисту та оборонної роботи Сергієм Копернаком були обговорені найболючіші екологічні питання Тальнівського району.

17:11 11.07.2018

Для цікавого та інтерактивного навчання

Для цікавого та інтерактивного навчання

Відповідно до меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation про взаємодію, The LEGO Foundation безкоштовно надає набори „Шість цеглинок” та „LEGO Play Box”  для усіх перших класів у 2018–2019 роках.

15:18 11.07.2018

Реалізація реформи сільської медицини

Реалізація реформи сільської медицини

Будівництво сучасної медичної амбулаторії у Тальянках. Саме таке питання сьогодні, 11 липня розглядалося на робочій нараді, яку провів голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко за участю заступника Тетяни Півторак, Тальянківського сільського голови Івана Шилкіна, начальника фінансового управління Наталії Шпичак, головного лікаря Тальнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Ганни Данилюк,  начальника відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадія Сикалова.

11:36 11.07.2018

Індекс МСБ  України 2018

Індекс МСБ  України 2018

Відділ економіки та інвестицій управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації інформує:

09:53 11.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування