A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

До уваги шукачів роботи!!!

Служба зайнятості володіє інформацією про вакантні посади державних службовців по регіонах України, умови, дати і місце проведення конкурсів, яку офіційно щоденно надає Національне агентство України з питань державної служби.

14:13 11.08.2020

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

З метою сприяння працевлаштуванню населення, після вимушеної перерви, спричиненою поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, з 11 серпня поточного року базові центри зайнятості та філії Черкаського обласного центру зайнятості відновлять особистий прийом громадян.

11:39 10.08.2020

Про людей ВЕЛИКОЇ душі...

Дуже по-сучасному сьогодні ділитися досвідом, враженнями, чи добрими, а то й не дуже, новинами, усілякими досягненнями та здобутками в мас-медіа, особливо  через інтернет.

09:13 22.07.2020

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВЕБІНАР ІЗ ЗАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ ЗАЙНЯТОСТІ

16 липня 2020 провідний фахівець з профорієнтації Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олена Липкань провела інформаційний вебінар за допомогою комунікаційного сервісу Viber. Засобами зв’язку на захід запросили 10 осіб, які набули статусу безробітного за час карантину.

12:04 20.07.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ

Надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя з початком карантину, перевівши багато сфер у формат онлайн. Але, незважаючи на встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я своїх відвідувачів, служба зайнятості продовжує працювати, впроваджуючи використання освітніх платформ для підвищення конкурентоспроможності при працевлаштування.

16:31 15.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування