A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Відвідування центру зайнятості та підбір підходящої роботи

Після присвоєння статусу безробітного громадянин відвідує  центр зайнятості не рідше одного разу в 30 календарних днів і за сприянням кар’єрних радників  опрацьовує підходящі вакансії. При цьому, відповідно до законодавства, підходящою роботою вважається та, яка відповідає вашій освіті, професійним навичкам і досвіду роботи кандидата на посаду.

11:39 15.01.2020

До уваги керівників підприємств, установ, організацій!!!

На виконання статті 14 Закону України „Про зайнятість населення”, за умови чисельності   штатних працівників від 8 осіб, Вам необхідно до  1 лютого 2020 року подати до Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості  Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2019 рік.

12:08 10.01.2020

Співробітництво — це завжди результат!

Створення та збереження робочих місць, забезпечення ефективної зайнятості населення є основними чинниками ринку праці, а співробітництво служби зайнятості і роботодавців у цьому напрямку завжди має хороший результат.

12:58 26.12.2019

Пріоритетні напрямки роботи

Служба зайнятості спрямовує свої зусилля на якнайшвидше повернення людей до праці, надаючи комплекс соціальних послуг з індивідуальним підходом. Це, насамперед, підбір підходящої роботи з використанням оперативної інформації про вільні робочі місця та вакантні посади.

09:11 21.12.2019

Якщо потребуєте підтвердження результатів неформального професійного навчання, звертайтесь до служби зайнятості!

Шановні роботодавці! Якщо у Вас працює кухар без спеціальної професійної освіти, зверніть увагу, що питання підтвердження його кваліфікації з отриманням відповідного документа може бути вирішено за допомогою cлужби зайнятості.

10:29 12.12.2019

Професіографічна екскурсія

             28 листопада учні 6 гімназійного класу Тальнівського НВК загальноосвітньої школи №1-гімназії  стали учасниками професіографічної екскурсії  на Тальнівський РЕМ, де мали можливість ознайомитися з роботою електротехнічної служби. Головний інженер Голуб Анатолій Іванович розповів школярам про історію створення та діяльність підприємства.

15:53 05.12.2019

Засідання комісії для вжиття заходів щодо запобігання безробіття під час масового вивільнення

12 листопада 2019 року під головуванням керівника апарату Тальнівської районної державної адміністрації Лесі Соловей відбулося засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення.

16:14 13.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування