A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Інформаційний вебінар для безробітних Тальнівщини

У зв’язку з карантинними обмеженнями інформаційні вебінари є єдиною можливістю спілкування фахівців з групами безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Так 22 травня 2020 року фахівці Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за допомогою zoom-зв’язку організували інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості. На захід були запрошені 7 осіб, які набули статус безробітного під час карантину.

15:34 26.05.2020

Проводимо карантин з користю!

Шановні друзі! Психологи застерігають, що під час карантину можна вдатися до режиму «лінивця», а отже, щоб так не сталося, пропонуємо окрім навчання та відпочинку, користуватися онлайн можливостями служби зайнятості для пізнання себе.

08:57 19.05.2020

Держава допоможе виплачувати зарплату найманим працівникам малого бізнесу під час карантину

2 квітня 2020 року набрав чинності Закон № 540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

12:48 04.05.2020

Про особливості виплати допомоги по безробіттю під час карантину

- Відповідно до пункту 1 частини 5 статті 31 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” особам, звільненим з роботи за власним бажанням без поважних причин або за угодою сторін, тривалість виплати допомоги по безробіттю скорочується на 90 календарних днів. При цьому, при звільненні з роботи за власним бажанням без поважних причин виплата скорочується з першого дня призначення, а при звільненні за угодою сторін – скорочення застосовується в кінці виплати (при стандартній тривалості виплати в 360 календарних днів – з 271-го дня).

16:22 23.04.2020

Правила взаємодії безробітних із центром зайнятості у період карантину

На період дії карантину обслуговування громадян (зокрема, прийом осіб, які шукають роботу та зареєстрованих безробітних), надання інформаційних та консультаційних послуг, пов’язаних з працевлаштуванням, здійснюється дистанційно будь-якими засобами комунікації (телефонний зв’язок, електронні засоби, тощо). Особи, які шукають роботу і не бажають обмежуватися лише реєстрацією у центрі зайнятості, також можуть отримати консультації щодо актуальних вакансій, допомогу у складанні резюме та інше. Фахівці центрів зайнятості в автоматичному режимі продовжують підбирати для безробітних підходящі вакансії, пропонують підібрану роботу та попередньо узгоджують з роботодавцями умови співбесід та подальшого працевлаштування.             З покроковою інструкцією, щодо реєстрації осіб як безробітних в державній службі зайнятості можна за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/pokrokova-instrukciya-shchodo-reyestraciyi-osib-yak-bezrobitnyh-v-derzhavniy-sluzhbi

11:23 16.04.2020

Топ -5 найпопулярніших вакансій весни на ринку Тальнівщини!

???????Весняно-польові роботи в розпалі, і хоч великою перепоною у масовому працевлаштуванні осіб під час посівної 2020 року  став «COVID-19» у першому кварталі в районі працевлаштовані 253 особи. Затребуваними є працівники, професії яких здебільшого мають відношення до сільського господарства.

11:53 10.04.2020

Роз’яснювальна робота продовжується…

Наступними у залученні до  проведення заходів (за дорученням Прем’єр-міністра України) щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин стали роботодавці, які працюють у сфері будівництва.

15:00 16.03.2020

Ваучер – це шанс для роботодавців мати кваліфікований персонал

Однією з дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучера на навчання. Це реальний шанс, який надається особам певних категорій здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію вже за набутою професією. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.

15:50 13.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування