A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Людина для професії чи професія для людини

Людина для професії чи професія для людини

Вибір професії в житті кожної людини це вибір долі. І та людина щаслива, яка з радістю ходить на улюблену роботу. Вчені-соціологи підрахували, що близько 40 відсотків молоді через невміння правильно обрати професію, відсутність досвіду професійної діяльності досить часто обирають ту, яка зовсім не відповідає їхнім інтересам, схильностям, внутрішнім переконанням, а це у подальшому може викликати і розчарування, і навіть психічний розлад. Починати роботу з профорієнтації необхідно ще у  школі.

11:54 18.09.2019

Відбулося обговорення стосовно вирішення питань реконструкції «Тальнівського парку», як пам’ятки природо-заповідного фонду

Відбулося обговорення стосовно вирішення питань реконструкції «Тальнівського парку», як пам’ятки природо-заповідного фонду

12 вересня у Тальнівській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Тетяни Півторак відбулася робоча зустріч з представниками ГО «Зелений Світ», Тальнівської міської ради, Тальнівського міжрайонного управління водного господарства, відділу  Держгеокадастру  у Тальнівському районі, ДП «Уманське Лісове господарство».

14:25 16.09.2019

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

У рамках правопросвітницького проєкту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!», з 16 по 20 вересня 2019 року буде проходити Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Під час заходу по всій Україні відбудуться правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування нетерпимості до цього явища. Запрошуємо долучитися до Всеукраїнського тижня з протидії булінгу https://drive.google.com/open?id=18AQrIZysKxghGX-jpSzs5YpGM8DeAVxn. Заздалегідь вдячні за співпрацю!

08:38 13.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування