A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Черкаська ОДА та Вітебський облвиконком Білорусі підписали угоду про співробітництво

Черкаська ОДА та Вітебський облвиконком Білорусі підписали угоду про співробітництво

Черкаська ОДА та Вітебський облвиконком Білорусі підписали угоду про співробітництво Черкаська делегація взяла участь у Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь.

16:33 08.10.2019

Розведення військ: що необхідно знати

Розведення військ: що необхідно знати

Процес розведення військ на окремих ділянках лінії бойового зіткнення має на меті зберегти життя і здоров’я військовослужбовців Збройних Сил України та запобігти загрозам для мирного населення, яке проживає у прифронтовій зоні.

16:27 08.10.2019

Володимир Зеленський запрошує західних інвесторів долучитися до процесу трансформації України в європейську країну, сповнену бізнес-можливостями

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що нова українська влада має прагнення та можливості вирішити всі проблеми іноземних інвесторів у нашій країні, і запрошує західний бізнес стати частиною процесу трансформації України в європейську розвинену державу. «Саме це для нас найважливіше: ми ідентифікуємо та системно вирішимо всі проблеми західних компаній в Україні – від проблеми на митницях та у податковій до захисту прав інвесторів і захисту прав інтелектуальної власності», – пообіцяв Глава держави на зустрічі з представниками ділових кіл США у Нью-Йорку.

14:06 03.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування