A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Герої житимуть вічно!

Герої житимуть вічно!

Вічний вогонь запалав цими днями на Пагорбі Слави у Тальному. Горить він вічним вогнем у серцях усіх, хто не забуває героїчного минулого, хто дбає про сьогодення, хто захищає мир сьогодні, вклоняючись минулому…

10:43 10.05.2018

Захищати Батьківщину – заповіт на віки

Захищати Батьківщину – заповіт на віки

Сьогодні ми по-іншому переосмислюємо минуле. Розуміємо самопожертву наших дідусів і прадідів крізь призму почуттів щирого патріотизму, болю втрати, готовності зараз відстоювати власну країну у найтяжчі часи.

16:08 08.05.2018

Наш святий обов'язок

Наш святий обов'язок

З нагоди дня пам'яті та примирення голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська спільно із представником Тальнівської районної організації ветеранів Іваном Квашею, депутатами районної та міської рад відвідали ветеранів Другої світової війни.

15:43 08.05.2018

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення

Це день честі і слави наших батьків і дідів, які зі зброєю в руках боролися проти ворога. Це – день пошани наших матерів, які витримали важкий тягар війни. Це – день скорботи і печалі за полеглими воїнами.

13:06 08.05.2018

Пріоритетні напрямки роботи

Пріоритетні напрямки роботи

Другого травня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю першого заступника Володимира Гречки, заступника Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

15:11 02.05.2018

Тальнівщина вітає гостей!

Тальнівщина вітає гостей!

Вітає у день свого поважного ювілею. Нашому району – 95. Це ювілей, що єднає покоління тальнівців. Це ювілей, що кличе до отчого порогу усіх, хто пов'язую свою долю із Тальнівським районом. А наша земля – славна, багата, щедра - дала Україні багато талановитих, працьовитих, унікальних людей у різних сферах життя: чи то наука, чи виробництво, освіта, медицина, культура, мистецтво, література тощо. Всіх не перелічити, але часточка кожного – це як міцна цеглинка спільного дому, що має назву – рідний край.

13:46 27.04.2018

Позашкільна освіта в умовах Нової української школи

Позашкільна освіта в умовах Нової української школи

20 квітня 2018 року на базі Майданецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум керівників гуртків КЗ «Тальнівський районний центр науково-технічної творчості дітей та учнівської молоді Тальнівської районної ради Черкаської області» на тему «Позашкільна освіта в умовах Нової української школи».

11:38 27.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування