A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Втрати електричної енергії

Втрати електричної енергії

Однією з характерних особливостей функціонування електричних систем є те, що кількість виробленої енергії завжди дорівнює кількості спожитої, тобто в кожний момент часу існує точний баланс для активної та реактивної енергії і потужності. Транспортування і перетворення електричної енергії завжди відбувається з втратами самої енергії.

10:03 05.09.2018

Щотижнева координаційна нарада 04.09.2018

Щотижнева координаційна нарада 04.09.2018

Сьогодні голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

15:27 04.09.2018

У форматі круглого столу: шляхи співпраці і розвитку

У форматі круглого столу: шляхи співпраці і розвитку

У першу неділю вересня ми відзначаємо День підприємця. З цієї нагоди голова райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська за участю депутатів обласної ради Володимира Копійченка, Анатолія Підгорного та Анатолія Скіченка провели зустріч із місцевими підприємцями. Відбулася вона у форматі круглого столу на тему „Роль підприємництва у здійсненні економічних реформ та економічного розвитку Тальнівщини".

11:43 01.09.2018

Щовівторкова координаційна нарада

Щовівторкова координаційна нарада

Сьогодні, 28 серпня, на щовівторковій координаційній нараді було розглянуто ряд важливих питань із життя району. Проводив засідання голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

11:15 28.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування