A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Реалії освітянського життя

Реалії освітянського життя

Голова райдержадміністрації Василь Клименко провів робочу нараду із сільськими головами, директорами навчальних закладів та представниками первинних профспілкових організацій педагогічних працівників району.

15:50 25.09.2018

Претенденти на отримання субсидії мають можливість сплатати єдиний соціальний внесок за попередні періоди

Претенденти на отримання субсидії мають можливість сплатати єдиний соціальний внесок за попередні періоди

        Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995№ 848 9 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018  № 329), житлова субсидія не призначається якщо у складі домогосподарства або у складі сім'ї члена домогосподарства є особи, що досягли 18-річного віку, в яких відсутні доходи, або доходи менше мінімальної заробітної плати, та дані особи не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

12:57 24.09.2018

У законодавчій площині не може бути емоцій

У законодавчій площині не може бути емоцій

Голова Тальнівської райдержадміінстрації Василь Клименко спільно із заступниками Володимиром Гречкою та Тетяною Півторак, завідувачем сектору культури Оксаною Щербатюк, юрисконсультом Мирославом Бугайцовим взяли участь у спільному засіданні постійних комісій районної та міської рад.

15:59 21.09.2018

Вересень смутку і вдячності

Вересень смутку і вдячності

Ховає свій смуток тихий вересень. Приносить у душу тривожні спогади і роздуми. 22 вересня – День партизанської слави.

14:59 21.09.2018

За перешкоджання у побаченні з дитиною – штраф та кримінальна відповідальність

Невиконання рішень суду та створення перешкод у побаченні з дитиною того з батьків, хто не проживає з нею, карається штрафом, накладенням тимчасового обмеження на керування автомобілем, на виїзд за кордон та навіть кримінальною відповідальністю.

15:10 20.09.2018

Коли народжується поезія…

Коли народжується поезія…

Це було свято, на якому народжуються нові емоції, що плекають поезію, емоції, які надихають, хвилюють всіх, хто любить рідну землю, хто закоханий у силу рідного слова.

15:40 19.09.2018

Нові правила виїзду дітей за кордон з одним із батьків

Нові правила виїзду дітей за кордон з одним із батьків

Другим пакетом законів #ЧужихДітейНеБуває передбачено ряд змін щодо виїзду дітей за кордон. Пріоритет надається тому з батьків з ким проживає дитина, проте спрощено виїзд і сумлінним батькам, які проживають окремо.

15:38 19.09.2018

Рубрика «Консультує Міністр юстиції»

Рубрика «Консультує Міністр юстиції»

Павле Дмитровичу! Пане міністре, живу у неприватизованій квартирі – все не було часу цим зайнятися. Підкажіть, будь ласка, як мені приватизувати житло.

15:36 19.09.2018

Відбулося засідання колегії

Відбулося засідання колегії

18 вересня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів розширене засідання колегії за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступників Володимира Гречки і Тетяни Півторак, керівників структурних підрозділів, міського та сільських голів, представників громадських організацій.

11:16 19.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування