A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Житло для учасника АТО

Житло для учасника АТО

У 2016 році прийнято державну програму, якою  передбачено виділення коштів на виплату компенсації за придбане житло особам з інвалідністю внаслідок війни 1 та 2 груп із числа учасників антитерористичної операції, які перебувають на квартирному обліку в органах місцевого самоврядування. У грудні 2018 року згідно зазначеної програми кошти на житло отримав житель нашого міста, учасник АТО Гребенюк Олександр Борисович. За рахунок зазначених коштів у лютому 2019 року сім’я Гребенюків придбала власний будинок, що стало довгоочікуваною та щасливою подією в їхньому житті.   

15:54 26.03.2019

Карашинська ОТГ: три незвичайні фестивалі, дружба з КНР та унікальний проект розвитку громади

Карашинська ОТГ: три незвичайні фестивалі, дружба з КНР та унікальний проект розвитку громади

Цьогоріч Карашинська ОТГ, що на Корсунщині, зустрічатиме сотні гостей: громада планує провести одразу три власних фестивалі, і традиційно тут очікують чергову делегацію гостей із Китаю. Про секрети популярності Карашинської громади черкаські журналісти дізналися під час прес-туру, організованого Черкаським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми „U-LEAD з Європою“ та Мінрегіону.

08:31 26.03.2019

Об’єднання ресурсів задля розвитку

Об’єднання ресурсів задля розвитку

Об’єднання ресурсів задля розвитку: Черкаська область утримує лідерські позиції в питаннях укладання договорів міжмуніципального співробітництва

08:22 26.03.2019

Робота з нормативно-правовими актами. 25.03.2019

Робота з нормативно-правовими актами. 25.03.2019

Відбулося засідання комісії райдержадміністрації з приведення нормативно-правових актів у відповідність до Конституції та інших діючих актів законодавства України під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Лесі Соловей.

16:47 25.03.2019

Очільник області окреслив пріоритетні напрямки роботи своєму першому заступнику

Очільник області окреслив пріоритетні напрямки роботи своєму першому заступнику

Голова ОДА офіційно представив свого першого заступника  керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів виконавчої влади в області. Також назвав Тарасу Висоцькому його головні напрямки й завдання у роботі.

08:13 25.03.2019

Відбулися змагання з волейболу

Відбулися змагання з волейболу

20 березня в рамках проведення районної спартакіади державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування завершилися змагання з волейболу. Участь у змаганнях взяли участь команди райдержадміністрації районної та міської рад. Це були напружені, емоційно насичені, цікаві волейбольні поєдинки.  З перемогою нас привітала голова райдержадміністрації Валентина Любомська. Всі учасники волейбольного турніру отримали масу позитивних емоцій. За результатами четвертого туру районної спартакіади переможцями стали:

16:50 21.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування