A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

22 березня відзначається Всесвітній день води

22 березня відзначається Всесвітній день води

Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води. У цей день у всіх країнах світу акцентується увага на дбайливому ставленні до водних ресурсів, адже більше мільярда людей на планеті використовують неякісну воду.

16:17 14.03.2019

Весна  - початок оновлення всього навколо

Весна - початок оновлення всього навколо

З настанням весни сільськогосподарські підприємства Тальнівщини розпочали роботи з упорядкування територій своїх підприємств шляхом залучення безробітних на оплачувані підсобні роботи тимчасового характеру, які здійснюються за рахунок коштів роботодавців. Керівники більшості підприємств докладають немало зусиль, щоб їх території були чистими та охайними. Проте, підтримувати бажаний порядок власними силами не завжди вдається через нестачу коштів та працівників. В цій справі Тальнівська районна філія плідно співпрацює з працедавцями району. Активною у цьому напрямку є співпраця, зокрема з ПСП «Лідер»,  ПП «БМ Благодатне», СТОВ «Онопріївське», ФГ «Джерело-Г», ФГ «Арні» та ін., у рамках  якої  безробітні наводили лад на територіях цих підприємств. З початку березня у зазначених роботах вже взяли участь 39 осіб з числа безробітних.

16:13 14.03.2019

Черкащан запрошують у табір «Вартові безпеки»

Черкащан запрошують у табір «Вартові безпеки»

Міністерство молоді та спорту України у співпраці із Департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації, Департаментом Патрульної Поліції України планують у Донецькій області, орієнтовно у ІІ декаді липня 2019 року проведення Всеукраїнського табору, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки» (далі – Табір). Зазначений захід проводиться з метою залучення населення до національно-патріотичного виховання, створення позитивного іміджу українського військовослужбовця, а саме патрульного поліцейського серед дітей і молоді, що сприятиме підготовці молоді до захисту незалежності та територіальної цілісності у складі державних органів і громадських формувань.

15:47 14.03.2019

Робочий візит у сільські громади

Робочий візит у сільські громади

13 березня перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Гречка здійснив виїзний прийом громадян для вирішення на місці проблемних питань Вишнопільської громади.

15:23 14.03.2019

ОЛЕКСАНДР СВІРЕНЮК: ПОНАД 125 МЛН ГРН БОРГІВ З АЛІМЕНТІВ ПОВЕРНЕНО ДІТЯМ ЧЕРКАЩИНИ ПРОТЯГОМ 2018 РОКУ

ОЛЕКСАНДР СВІРЕНЮК: ПОНАД 125 МЛН ГРН БОРГІВ З АЛІМЕНТІВ ПОВЕРНЕНО ДІТЯМ ЧЕРКАЩИНИ ПРОТЯГОМ 2018 РОКУ

«Стягнення заборгованості зі сплати аліментів – один з ключових напрямків нашої роботи. Законодавчі ініціативи #ЧужихДітейНеБуває, які були реалізовані у 2018 році, суттєво посилили відповідальність неплатників аліментів і продемонстрували вражаючий результат.

08:47 14.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування