A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Рейд на Центральному ринку

Рейд на Центральному ринку

5 квітня відділом економіки, інвестицій та житлово-комунального господарства спільно з Черкаським рибоохоронним патрулем, відповідно до Законів України „Про охорону навколишнього природного середовища“, „Про тваринний світ“, „Про рибне господарства, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів“, „Про місцеві державні адміністрації“, наказу Управління державного агентства рибного господарства у Черкаській області державного агентства Рибного господарства України від 19.03.2019 № НОД-32/3, проведено рейд на Центральному ринку м. Тальне, в ході якого проведено перевірку на наявність у продавців риби необхідних документів.

15:45 08.04.2019

Ефективність заходів національно-патріотичного виховання

Ефективність заходів національно-патріотичного виховання

Результативність заходів національно-патріотичного виховання та їхній вплив на підростаюче покоління. Таке питання стало ключовим на засіданні Координаційної ради  з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді Тальнівської районної державної адміністрації.

12:57 08.04.2019

Мистецький  дивокрай  Черкащини

Мистецький  дивокрай  Черкащини

  05 квітня  2019 року   у районному  будинку культури  пройшов    огляд-конкурс дитячої художньої   творчості  «Мистецький  дивокрай  Черкащини».

12:36 08.04.2019

День створення НАТО.  Пріоритет національних інтересів України

День створення НАТО. Пріоритет національних інтересів України

4 квітня 1949 року у Вашингтоні представниками 12 країн був підписаний Північноатлантичний договір, на підставі якого було засновано Організацію Північноатлантичного Договору – міжнародний союз колективної оборони.

08:41 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування