A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Черкащина співпрацюватиме з Міністерством у справах ветеранів України

Черкащина співпрацюватиме з Міністерством у справах ветеранів України

Черкаська обласна державна адміністрація та Міністерство у справах ветеранів України взаємодіятимуть та координуватимуть діяльність для допомоги атовцям та членам їх сімей. Відповідний Меморандум про співпрацю підписали очільник області Олександр Вельбівець та міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз.

12:51 21.03.2019

Послуги реєстратора у Тальнівському районі

Послуги реєстратора у Тальнівському районі

Якщо вам потрібно зареєструвати нерухоме майно, юридичну особу чи фізичну особу-підприємця, то, звісно, найпершим запитанням буде – де ж можна це здійснити, куди звернутися, щоб не стояти в чергах, щоб зробити це  максимально комфортно для себе.

11:38 21.03.2019

Година Землі 2019

Година Землі 2019

Тальнівська районна державна адміністрація інформує, що у суботу, 30 березня 2019 року о 20:30  люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети.

08:54 21.03.2019

Аналіз виконаної роботи, вирішення проблем, ґрунтовне планування. Із координаційної наради 19.03.2019

Аналіз виконаної роботи, вирішення проблем, ґрунтовне планування. Із координаційної наради 19.03.2019

Координація роботи органів виконавчої влади та інших служб в районі, підвищення результативності, поліпшення якості рівня надання послуг населенню – такою була головна мета координаційної наради, яку 19 березня провела голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська.

12:51 20.03.2019

РІЧНА НАЦІОНАЛЬНА ПРОГРАМА під егідою Комісії Україна - НАТО на 2019 рік

Річна національна програма під егідою Комісії Україна - НАТО на 2019 рік (далі - Програма) є системним документом, який містить опис реформ за відповідними напрямами, визначає їх стратегічну мету, цілі, пріоритетні завдання і заходи, необхідні для забезпечення ефективної планомірної реалізації закріпленого Конституцією України стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в Організації Північноатлантичного договору.

08:35 20.03.2019

Відкрити та розвивати власну справу допомагає служба зайнятості

Відкрити та розвивати власну справу допомагає служба зайнятості

Одним з яскравих прикладів успішної організації підприємницької діяльності за сприяння служби зайнятості є історія підприємця – Олександра Андрошенка із села Мошурів Тальнівського району. Досить приємним є той факт, що саме фахівці Тальнівської районної філії дали пораду, стимул до успішного бізнес-проекту у сільській місцевості.

08:13 20.03.2019

Проведено обстеження виборчих дільниць

Проведено обстеження виборчих дільниць

Чи варто розповідати про відповідальність кожного під час виборчого процесу? Особливо, якщо це стосується органів місцевого самоврядування, які, згідно своїх повноважень, відповідно до виборчого законодавства, не лише несуть відповідальність, а й безпосередньо забезпечують підготовку та проведення виборів на своїй підвідомчій території. Зокрема, це і забезпечення належних умов праці дільничним виборчим комісіям, які уже з 12 березня повинні розпочати свою роботу у спеціально відведених приміщеннях.

16:11 19.03.2019

Спартакіада: змагання з тенісу

Спартакіада: змагання з тенісу

15 березня, у рамках проведення Спартакіади державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, у спортивному залі Тальнівського будівельно-економічного коледжу відбулись змагання з настільного тенісу. За першість змагалися команди Тальнівської райдержадміністрації, районної та міської рад.

14:08 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування