A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

В області визначили «спортивних» стипендіатів

В області визначили «спортивних» стипендіатів

В області визначили «спортивних» стипендіатів Двадцять найрезультативніших атлетів з олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також інваспорту Черкащини отримуватимуть річні стипендії з обласного бюджету. Кращих комісійно відбирали на засіданні в ОДА під головуванням заступника очільника області Костянтина Омаргалієва.

10:21 04.02.2019

Семінар-навчання для секретарів органів місцевого самоврядування 01.02.1019

Семінар-навчання для секретарів органів місцевого самоврядування 01.02.1019

Першого лютого у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів сільських та міської рад. Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук.

10:15 04.02.2019

Черкащани торік провели енергоефективних заходів на понад 26 млн грн

Черкащани торік провели енергоефективних заходів на понад 26 млн грн

Більше 700 «теплих кредитів» на понад 26 млн грн залучили минулоріч ОСББ, ЖБК та громадяни на проведення заходів з енергоефективності на Черкащині. За обласною програмою їм компенсували 1,4 млн грн з обласного та місцевих бюджетів. Це – реальні кроки до підвищення енергетичної ефективності області, збереження та ефективного використання енергії, наголосив заступник директора Департаменту містобудування. архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Андрій Липкань у ході інформаційного семінару «Реформи в сфері енергоефективності – нові можливості для розвитку громад».

15:53 31.01.2019

На Черкащині найбільше кооперативів в Україні

На Черкащині найбільше кооперативів в Україні

В області зареєстровано 128 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Це – найвищий показник з-поміж інших регіонів України, інформують в управлінні агропромислового розвитку ОДА.

08:31 31.01.2019

Результат життєдіяльності району - спільна відповідальність.  Із щотижневої координаційної наради

Результат життєдіяльності району - спільна відповідальність. Із щотижневої координаційної наради

29 січня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів щотижневу координаційну нараду за участю заступника Тетяни Півторак, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Віталія Карпука, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та місцевих ЗМІ.

16:57 29.01.2019

Рубрика «Консультує Міністр юстиції». Що таке податкова соціальна пільга (ПСП)?

Рубрика «Консультує Міністр юстиції». Що таке податкова соціальна пільга (ПСП)?

Пане Міністре! Я мати-одиначка, виховую двох малолітніх дітей. Працюю на 0,5 ставки у маленькому підприємстві. Отримую мінімальну заробітну плату. Більше доходів немає. Скажіть будь ласка, чи маю я право на податкову пільгу? Дякую!

16:28 29.01.2019

ЛІД  - НЕБЕЗПЕКА !

ЛІД  - НЕБЕЗПЕКА !

   За прогнозами Гідрометцентру України в найблищі дні на території країни очікується значне потепління, що призведе до послаблення льодового покриву водних об’єктів. В зв’язку з цим сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи  райдержадміністрації попереджає про небезпеку та просить вжити відповідних заходів безпеки. До уваги батьків – за будь - якого стану льодового покриву не відпускайте без супроводу дорослих

14:01 29.01.2019

«Вперед на орбіту!»: область об’єднала знавців робототехніки

«Вперед на орбіту!»: область об’єднала знавців робототехніки

Вже втретє область стає майданчиком для інноваційних змагань серед учнівства. Понад 500 учасників, 128 команд з Черкащини, Миколаївщини та Києва поєднав цими вихідними регіональний фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League. Участь у таких змаганнях – визначальний крок для молоді у майбутнє, каже заступник очільника області Костянтин Омаргалієв під час відкриття фестивалю.

12:17 29.01.2019

29 січня День пам’яті Героїв Крут

29 січня День пам’яті Героїв Крут

29 січня українці вшановують події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху — бій під Крутами.

16:57 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування