A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

ДО УВАГИ ШУКАЧІВ РОБОТИ!

ДО УВАГИ ШУКАЧІВ РОБОТИ!

Регіональне управління морської охорони Державної прикордонної служби України проводить набір громадян України на військову службу за контрактом до  Морської охорони Державної прикордонної служби України. Морська охорона України - структурний підрозділ Державної прикордонної служби України, який забезпечує реалізацію державної політики з прикордонних питань, недоторканість державного кордону та охорону суверенних прав України в її виключній (морській) економічній зоні у межах ділянки відповідальності. За детальною інформацією щодо умов прийняття на службу, списку вакантних посад та адреси Окремих центрів комплектування Державної прикордонної служби України звертайтесь до

17:08 06.02.2019

За нерухомість, передану в оренду, сільгоспвиробники сплачуватимуть податок

За нерухомість, передану в оренду, сільгоспвиробники сплачуватимуть податок

Законом України від 23.11.2018 № 2628-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів” змінено норму щодо застосування сільськогосподарськими виробниками пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

17:04 06.02.2019

Реєструвати сільгосптехніку та видавати посвідчення тракториста-машиніста будуть у Держпродспоживслужбі

Реєструвати сільгосптехніку та видавати посвідчення тракториста-машиніста будуть у Держпродспоживслужбі

Уряд урегулював питання здійснення відомчої реєстрації тракторів, причепів, причіпних машин, видачі посвідчень тракториста-машиніста відповідно до законодавства, а також спростив здійснення сільськогосподарської діяльності в сфері реєстрації тракторів, причепів та причіпних машин.

17:03 06.02.2019

ЗВТ з Ізраїлем: оприлюднено список агропродукції, з якої знімуть мито

ЗВТ з Ізраїлем: оприлюднено список агропродукції, з якої знімуть мито

     М'ясо птиці, молочні продукти, соняшникову олію, яйця, мед та іншу продукцію агросектору можна буде ввозити до Ізраїлю без мита в рамках в рамках тарифних квот. Натомість Ізраїль без мита ввозитиме тропічні фрукти, солодощі, горіхи, рослинні олії.

17:02 06.02.2019

В Україні зміниться порядок проведення інвентаризації земель

В Україні зміниться порядок проведення інвентаризації земель

Міністерство аграрної політики та продовольства України оприлюднило проект підзаконного акту,необхідного для реалізації закону Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні. Мова про зміни до кабмінівського порядку проведення інвентаризації земель. Про це повідомляє AgroPolit.com.

17:00 06.02.2019

Визначено ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

      5 лютого під головуванням першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації Володимира Гречки, відбулася щотижнева координаційна нарада за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступників та керівників структурних підрозділів.

12:49 05.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування