A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Засідання координаційної наради в РДА

Засідання координаційної наради в РДА

14 травня під головуванням першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації Володимира Гречки, відбулася щотижнева координаційна нарада за участю керівників структурних підрозділів. Розпочав нараду Володимир Гречка із обговорення серйозного питання щодо погашення бюджетної заборгованості. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак доповіла, що станом на 14 травня вдалося повністю виплатити заробітну плату за квітень місяць педагогічним працівникам та обслуговуючому персоналу, яка отримана з місцевого бюджету. Повністю погашено заборгованість відділу освіти райдержадміністрації перед постачальником продуктів харчування школам району. Також частково погашено борги за теплопостачання та енергоносії у інших закладах соціальної сфери району. - Озвучувати і визнавати проблему – це вже зробити перший крок до її вирішення. Прошу не створювати соціальної напруги, а спеціаліста з питань інформаційної діяльності об'єктивно висвітлити на веб-сайті та соцмережі Фейсбук інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації – наголосив Володимир Гречка. Крім цього особливу увагу було звернуто на активізацію роботи щодо створення у районі сільськогосподарських кооперативів та наголошено, що держава для цього надає фінансову підтримку. Віталій Карпук, керуючий справами районної ради поінформував про наближення засідання сесіі районної ради. Доручено всім службам  підготувати  якісно  питання  на  розгляд  сесії та забезпечити їх вчасне оприлюднення на сайті згідно чинного законодавства. Белінський Микола, начальник сектору містобудування, архітектури райдержадміністрації повідомив присутніх, що роботи щодо будівництва амбулаторії загальної практики сімейного медицини по вул. Т. Г. Шевченка, 2А, в с. Тальянки Тальнівського району – будівництво активно тривають. На даний час проводяться роботи по облаштуванню армованого поясу фундаментної підоснови. Оновлена інформація з цього питання оприлюднена на веб-сайті райдержадміністрації. Начальник сектору культури Оксана Щербатюк коротко поінформувала, про травнені святкові заходи, що відбуваються у нашому районі. Члени наради обговорили  заплановані в  районі заходи на  цей тиждень, визначили виконавців та учасників. Підсумовуючи, Володимир Гречка дав ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

10:53 14.05.2019

„Поки лине пісня про маму, допоки живе любов у наших серцях…“

„Поки лине пісня про маму, допоки живе любов у наших серцях…“

12 травня у районному будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс на краще виконання пісні про матір "МАМО РІДНА, ТИ МОЯ МОЛИТВА" за підтримки Тальнівської райдержадміністрації, районної ради, районного будинку культури та під патронатом голови райдержадміністрації Валентини Любомської і депутата обласної ради Анатолія Підгорного.

14:11 13.05.2019

У питаннях забезпечення наших дітей якісною освітою – пора вже забути про популізм…

У питаннях забезпечення наших дітей якісною освітою – пора вже забути про популізм…

Здавалося б – все очевидно. Є проблема – її потрібно вирішувати. Як би не було боляче, проблематично, непопулярно, але якщо просто відтягувати дієві кроки, замовчувати, прикриватися популістськими гаслами, проблема сама по собі не зникне, а навпаки тільки загострюватиметься…

13:07 13.05.2019

Діти з ДЦП можуть оздоровитися у реабілітаційних центрах

Діти з ДЦП можуть оздоровитися у реабілітаційних центрах

Цьогоріч в Україні запровадили новий механізм забезпечення реабілітацією дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу. Він діє за принципом «гроші ходять за людиною». Це дозволить забезпечити адресність, прозорість та підвищити якість надання реабілітаційних послуг.

08:44 11.05.2019

Те, що нас єднає…

Те, що нас єднає…

„У кожного є речі, дорожчі за життя. І в цьому ми єдині“ – ці проникливі слова стали лейтмотивом урочистих заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

15:46 08.05.2019

Ми пам'ятаємо…

Ми пам'ятаємо…

Травневі дні вкотре нагадують нам про безсмертний подвиг, про самопожертву та відвагу ветеранів Другої світової війни. У День пам'яті та примирення ми віддаємо данину героям війни.

14:10 08.05.2019

Щира вдячність ветеранам

Щира вдячність ветеранам

З нагоди дня пам'яті та примирення голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська спільно із представниками Тальнівської районної організації ветеранів Василем Білозором та Іваном Квашею відвідали ветеранів Другої світової війни. Сьогодні, 8 травня, гості завітали до Бориса Скібіцького  із Здобутку, Миколи Горбенка та Тетяни Гаврилової з Тального.

13:58 08.05.2019

У Матусівській ОТГ відкриють ЦНАП, міні-футбольне поле та ремонтуватимуть дороги власною технікою

У Матусівській ОТГ відкриють ЦНАП, міні-футбольне поле та ремонтуватимуть дороги власною технікою

„Наша громада пройшла перший тур відбору громад, яким Програма „U-LEAD з Європою“ допомагатиме створити сучасний ЦНАП, – зазначає голова Матусівської ОТГ Василь Колісник. – Ми вже відремонтовали приміщення загальною площею 111 кв. м: облаштували кімнату для роботи адміністраторів, реєстраторів, кімнату очікування, кімнату матері та дитини, санвузол для людей з особливими потребами“.

11:44 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування