A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Молодші медичні сестри (санітарки) відтепер працюватимуть згідно строкових договорів

Молодші медичні сестри (санітарки) відтепер працюватимуть згідно строкових договорів

Останнім часом набрало розголосу питання утриманням молодших сестер (санітарок) у ФАПах населених пунктів району, адже відповідно до вимог реформування медичної галузі така посада не передбачена і з 1 травня цього року підпадає під скорочення.

16:11 03.05.2019

На Черкащині активно укладають договори співробітництва територіальних громад

На Черкащині активно укладають договори співробітництва територіальних громад

На Черкащині активно укладають договори співробітництва територіальних громад Черкаська область піднялась на 4 позиції за кількістю укладених договорів співробітництва тергромад, зареєстрованих у Мінрегіоні, інформують у Міністерстві. Нині наш регіон посідає 4 місце в Україні. На 1 квітня 2018 року в області було 6 договорів співробітництва, укладених між 58-ма територіальними громадами. Протягом року уклали ще 17 договорів. Тож, на початок цьогорічного квітня маємо в Черкаській області вже 23 договори, де суб’єктами співробітництва є 86 територіальних громад.

14:35 03.05.2019

«Є-малятко»: повний комплекс реєстраційних послуг для новонароджених

«Є-малятко»: повний комплекс реєстраційних послуг для новонароджених

Кабінет Міністрів України схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення сприятливих умов для отримання послуг, пов’язаних з народженням дитини», спрямований на створення сприятливих умов для отримання послуг, пов’язаних з народженням дитини. Це один з кроків, які здійснює Уряд для підтримки відповідального батьківства.

13:02 02.05.2019

Екскурсія в дитинство

Екскурсія в дитинство

      Вибір майбутнього професійного шляху, багато в чому залежить від обізнаності щодо особливостей професії та вимог, які вона ставить до людини. Майже кожнен із нас у своєму житті був вихованцем  дитячого садочку,  світлі спогади про який залишаються на все життя. Але там  ми була дітьми, яких навчали  вихователі і няні елементарним правилам - правильно тримати ложку та виделку,  спілкуватися з однолітками. Там кожен із нас вивчив   першу літеру та написав перше слово  і відчув себе  трішки дорослим. Та час не стоїть на місці, почалося шкільне життя,  яке досить стрімко «біжить».  І ось - дитина на порозі дорослого життя, яке  невідоме та необізнане, а  правильний вибір  зробити потрібно. І в цьому  допомагає профорієнтаційна робота,  одною із ланок якої є професіографічна екскурсія. 

09:14 02.05.2019

Співпраця, інформування, координація дій

Співпраця, інформування, координація дій

Співпраця усіх відповідних служб району, вироблення чітких механізмів дій у проблемних ситуаціях – таким є завдання комісії райдержадміністрації з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

16:37 25.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування