A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

„Зміни до Конституції заради децентралізації“

„Зміни до Конституції заради децентралізації“

Сучасне життя вимагає активної позиції кожного громадянина. Тому все більшої ваги набувають публічні консультації, де учасники можуть не лише висловлювати критику, а й надавати конструктивні пропозиції, формулювати власне бачення вирішення певних проблем свого регіону, країни в цілому.

14:09 01.07.2019

Про розробку Стратегії розвитку області

Про розробку Стратегії розвитку області

Плануємо максимально залучити всі сторони до процесу, – Роман Карманнік про розробку Стратегії розвитку області Директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік під час пресконференції в ОДА щодо розробки Стратегії розвитку області на період 2021-27 роки розповів про основні заходи та учасників формування Стратегії.

08:32 01.07.2019

 Щодо недопущення виникнення пожеж в лісових масивах, торфовищах і сільгоспугіддях

 Щодо недопущення виникнення пожеж в лісових масивах, торфовищах і сільгоспугіддях

В порядку контролю за виконанням  Комплексного плану дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо протипожежного захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь у весняно – літній період 2019 року затвердженого рішенням районної комісії з питань ТЕБ та НС від 12.03.2019 № 10, 27 червня 2019 року під головуванням першого заступника голови РДА Гречки В.В. проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянуто питання  щодо вжиття  заходів  недопущення виникнення пожеж в лісових масивах, торфовищах і сільгоспугіддях у весняно-літній період 2019 року.

13:22 27.06.2019

Щоб не було втрачених можливостей. Із засідання колегії 25.06.2019

Щоб не було втрачених можливостей. Із засідання колегії 25.06.2019

„Який фундамент ви закладете зараз у своєму населеному пункті, так і працюватиме у майбутньому об'єднана громада“. Ця теза зі зверненння голови райдержадміністрації Валентини Любомської до сільських голів, стала лейтмотивом всього засідання колегії, яка відбулася 25 червня.

12:00 27.06.2019

Синергія зусиль: черкащан закликають долучатися до розробки Стратегії розвитку області на 2021-27 роки

Синергія зусиль: черкащан закликають долучатися до розробки Стратегії розвитку області на 2021-27 роки

Максимальне залучення ідей, їхня пріоритизація та прозорий механізм втілення – ключові аспекти, в межах яких має стартувати й у подальшому реалізовуватись процес розробки Стратегії розвитку Черкащини на період 2021-27 років. Про це сказав т.в.о. голови, перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький в ході сьогоднішньої пресконференції. Вона відбулась в ОДА за участі представників влади, бізнесу, громадськості, науки.

08:13 27.06.2019

 Шукаємо патронатних вихователів!

 Шукаємо патронатних вихователів!

     Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та соціально-психологічна реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.         Метою патронату над дитиною є забезпечення та захист прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом зі своїми батьками, надання їй та її сім'ї комплексу послуг відповідно до інтересів дитини.          Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має вищу освіту, позитивний досвід виховання дітей, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду та виховання дитини у своєму помешканні.            Варто зазначити, що патронатні вихователі отримують заробітну плату та соціальні виплати на дітей, влаштованих в патронатну сім'ю.             Якщо Ви не байдужі до долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини і маєте бажання стати патронатним вихователем, запрошуємо Вас, для отримання більш детальної інформації звернувшись  до Тальнівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою: м. Тальне, вул. Гагаріна, 38. Телефон для довідок: 3-38-26 та служби у справах дітей Тальнівської райдержадміністрації, м. Тальне, вул. Соборна, 28, тел. 3-09-53.

16:28 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування